persoonlijk advies?
Bel ons: 070 - 4300080

Den Haag Hoogtepunten Stadswandeling

Den Haag Hoogtepunten Stadswandeling

Den Haag ontdekken? Met een Haagse gids met hart voor de stad wandelt u langs de bekendste Haagse bezienswaardigheden. Reserveer een wandeling op elke gewenste datum en tijdstip en u komt op plaatsen die in geen enkele andere wandeling voorkomen.

Wandel met onze gidsen langs de Hoogtepunten van Den Haag
Paleis Noordeinde, Het Binnenhof, het Lange Voorhout of de Gevangenpoort. Waarschijnlijk heeft u deze iconen van Den Haag allemaal al wel eens voorbij zien komen op het nieuws; op de televisie of op de radio. Maar tijdens deze wandeling gaat u ze van heel dichtbij meemaken en met de gidsen van Haagse Tours zult u overrompeld raken door de vele verhalen achter deze plekken. Den Haag is een stad met Hollandse geschiedenis en met internationele allure; een prachtige mix voor imposante verhalen.

Onze Ontdek Den Haag stadswandeling waarin we de hoogtepunten van de Haagse binnenstad aandoen is een ideale manier om Den Haag te leren kennen. Maar ook wanneer u goed bekend bent met ’s Gravenhage zult u veel nieuws te horen én te zien krijgen.

De rondleiding bevat meerdere thema’s, na 1,5 of 2,5 uur voelt u zich Den Haag expert.
Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 1 ½ uur
  • Prijs: € 13,50 per persoon (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €13,50 p.p vanaf 6 personen 1,5 uur
  • 6-19 personen 13,50 pp incl. BTW
  • 20 > personen 12,00 pp incl. BTW
  • Professionele prive gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip

Geslaagd familieuitje!

★★★★★
5 5 1
Met de familie kiezen we elk jaar een andere stad uit om te bezoeken; dit jaar was het Den Haag. Een rondleiding door de stad is dan altijd onderdeel van het programma. Bij Haagse Tours kozen wij voor de Ontdek Den Haag rondleiding en daar hebben we geen moment spijt van gehad! Het is natuurlijk altijd even afwachten hoe de gids zijn verhaal brengt maar onze gids Hans was een geboren verteller! Den Haag bleek een heerlijke stad zijn voor een volle dag weg; er zitten zoveel aspecten aan deze stad waarover vertelt kan worden. Mijn kinderen en man vonden de rondleiding ook erg leuk.

Haagse Tours; een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Voor het bedrijf waar ik werk moet ik van tijd tot tijd een programma samenstellen voor gasten die bij ons op bezoek komen. Bij de laatste twee keer heb ik gekozen voor Haagse Tours. Het fijne is dat Erik erg flexibel is; wensen op het gebied van tijd, startpunt of thema’s kunnen gemakkelijk worden verwerkt. Onze gasten waren erg content met de gidsen; ze wisten erg veel van de stad en ze waren gelukkig ook geduldig bij het beantwoorden van de vele vragen van onze buitenlandse gasten 

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact